Har du brug for en terapeut?

Hvorfor anvende en terapeut? 

Terapi har mange unikke egenskaber og særligt er det unikt for dig som gerne vil ud af en social træthed og søger en fredelig og behagelig hverdag, tilpasset til netop dit behov. 

Tegn på at du har brug for en terapeut kan bl.a. være at du udsætter dig selv for situationer, hvor du er nødsaget til at tage uoverkommelige beslutninger, føler dig sårbar, vred eller irriteret. Dette kan være pga. en arbejdsplads, som skaber dårlige følelser i dit indre, eller et familieliv som er så kaotisk, at det ikke er til at holde en almindelig hverdag ud. Du kan også have tvangstanker som præger dig, her kan du føle uro og en uvidenhed om hvem du er, hvad du vil og hvad meningen med livet egentlig er? 

Hvis du er i et parforhold, kan ovenstående også være ødelæggende for den anden part og her ville en terapeut være et unikt redskab, for ikke bare at finde dig selv, men at redde din ”tanke” om hvad meningen med livet er, og lære at sætte pris på, hvem du er og hvad du står for. Så du i sidste ende oplever en kæmpe livsglæde hos dig selv, og at du igen kan være der for din partner, din familie eller bare være den glade gode kollega. 

En terapeut kan hjælpe dig på vej og Terapi hos Hafdis kan være dit første skridt. Her vil du komme tættere på en støtteperson som vil tage udfordringer op for dig, og skabe nogle anderledes tanker i dit sind. Vi er alle forskellige personer med forskellige personligheder, men der er plads til os alle. Udover din terapeut som kan hjælpe dig, er der en række opgaver du også kan løse for dig selv:

Opgaver til dig som gerne vil have mere livskvalitet i hverdagen

  • Sov godt om natten og plej dig selv – lyt evt. til en god lydbog eller læs en bog som gør dig nogle positive tanker inden du sover 
  • spis den mad som nærer dig og som du elsker 
  • skriv ned hvad du er taknemmelig for hver eneste dag. 
  • sæt tid af til dig selv – tag et langt bad og fordyb dig i en hobby som du elsker – dans hvis det er det som gør dig glad
  • gå en tur i naturen – mærk at du er i live og hvad naturen egentlig byder på – måske du kommer på nogle helt nye og bedre tanker 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *