4 gode råd til at vælge det perfekte ur

Er du til klassiske ure? så skal du gå efter Longiness 

Står du og overvejer at købe dit næste ur, men ikke er interesseret i at smide over 50.000 kr. efter det, så burde du overveje at gå efter mærket Longiness. Det moderne og klassiske ur er et første klasses ur, som ligger fornuftigt i prisen. 

Der findes mange forskellige ure og priserne starter fra ca. 13.000 og op til 48.000. Det er stadig en sjat penge, men en investering og en uundværlig del af din garderobe. Her kommer nogle råd til hvad du skal kigge efter, når du gerne vil investere i et godt ur. 

De bedste råd til dit kommende ur 

  1. Beslutningen – Det kan være en svær beslutning, når man træffer beslutninger som at investerer i et ur. Derfor så overvej et klassisk ur, der passer til dit tøj. Hvis det er en investering, er det bedst at gå efter neutrale farver som sort og sølv, der går godt til de klassiske jakkesæt. Men hvis du ser dig selv have uret i mange år, er det en idé også at sørge for at det passer til din personlige stil. 
  2. Førstehåndsindtrykket – Hvad skal dit kommende ur fortælle om dig? Et ur er ikke bare noget der sidder på håndledet. Uret har en historie og medfølger ud fra urets mærke en særlig personlighed og værdi. Vælg et ur som afspejler den historie, som du synes er interessant. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, men lige så vigtigt, som tidligere nævnt, er det også at det får dig til at føle dig som den bedste version af dig selv. 
  3. Funktioner – Hvilke funktioner skal dit ur have? Overvej hvad dit ur skal kunne vise dig. Ønsker du det minimalistisk og simpelt, eller ønsker du et ur hvor der er kronometer og er mere sportsligt? Det er her du igen skal overveje, hvilken del af din personlighed uret skal afspejle. Det er ikke smart at investere i et ur, der er kompliceret, hvis ikke du har brug for det og hvis det bare skal være så simpelt som muligt. 
  4. Remmen – skal dit ur være i italiensk læder? Stål eller Guld? Igen mærk efter, hvilken farve som passer til din personlighed. Der findes en hel del forskellige Longines ure, så det handler bare om at finde det rette, som passer til netop din personlighed og får det bedste frem i dig! Pas godt på uret, så er det helt sikkert en investering for dig senere. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *