Havemøbler uden vedligeholdelse? Se her!

Bliver du træt bare ved tanken om at kigge ud i din have, hvor dine triste og algebefængte havemøbler nærmest går i ét med det mosgrønne græs? Og nægter du samtidig at investere i de vedligeholdelsesfrie plastikhavemøbler, som efterhånden hersker i alle haverne på villavejen, og som giver dig associationer til en dårlig cafe med udendørsservering?

Træt af nedslidte havemøbler? 

Nu behøver du ikke længere at bekymre dig, for Sika-design.dk kommer dig til undsætning og leverer præcis det, du skal bruge.

Det er nok ikke gået din næse forbi, hvis du bare har spenderet et par minutter på Instagram en hed sommerdag, at bambus, rattan og teak hitter indendørs såvel som udendørs. Men har du, ligesom jeg, svært ved at forestille dig, hvordan den slags møbler nogensinde vil kunne klare sig udenfor i en ustabil og ofte våd dansk sommer?

Det behøver du ikke længere spekulere over, for Sika-design.dk udbyder vedligeholdesesfri havemøbler i smukt og moderne design, der leder tankerne hen på en tropisk bountystrand. 

Tro det eller ej, men det eneste, disse havemøbler kræver, er en hurtig aftørring med en fugtig klud, og så er de så gode som nye. Så glem alt om, at du nogensinde igen behøver at tænke på nedslibning og oliering af dine træmøbler, som du stædigt holder fast i.

Disse havemøbler er kommet for at blive. Om du er til den klassiske caféstol, en rigtig dasestol med armlæn, et smukt teakbord, en bænk eller en flydersofa i bambus, vil du med garanti kunne finde præcis det, du leder efter, hos Sika-design.
– Eller vil du være endnu mere dristig, kan du også få fingrene i en af de populære hængestole, så du endda kan hænge og dase i din have på en hed sommerdag.

Hvis du ikke er til at hænge, men hellere virkelig vil flyde, kan du få fat i en såkaldt ‘nest’, som er en decideret haveseng, hvor du kan ligge og nyde en kold drink og en god bog og på den måde drømme dig væk.

I en tid med aflyste ferier, er det svært at forestille sig noget mere oplagt end at gøre haven til et sandt ferieparadis, hvor det eneste, du behøver at bekymre dig om, er, hvorvidt du vil dase i dit loungesæt, spise lækker grillmad i dit spisebordssæt eller tage en rolig gyngetur i din hængestol. 

Er du blevet nysgerrig?

Tjek møblerne ud på Udendørs møbler og find præcis det, der passer dig. God ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *