Sådan tjener du lidt ekstra i juletiden

Desværre er det de færreste mennesker der husker at spare op til en sæson som julen. Selvom de fleste er klar over at December er den dyreste måned i hele året, med både jul og nytår og advent, så er det alligevel en sæson der plejer at komme bag på mange menneskers pengepung – og det er en irriterende situation at smide sig selv i, når det så nemt kunne undgåes. 

Hvis du kan se dig selv i overstående eksempel, og er ret irriteret over at du er nød til at optage et lån her i julen, så frygt ej. Du behøver ikke optage et lån, eller andet i den dur, hvis bare du følger de tips og tricks som jeg kommer med, længere nede i artiklen. 

For selvom mange synes at det kan være svært at få skrabet lidt ekstra penge sammen ud af den blå luft, så er det faktisk ikke så svært som mange gør det til – man skal bare vide hvor man skal lede. 

Dit gamle depot 

… er et rigtig godt sted at starte jagten på rigdomme. Hvis du er en af de mennesker der har en tendens til at pakke altid ned, og aldrig smide noget ud, så kunne denne sæson være meget mere indbringende end du nogensinde havde kunne forestille dig – for der findes faktisk ret mange mennesker derude der laver gode penge på indholdet i andre menneskers kælderrum. 

Disse mennesker kaldes pantsættere, og hos en pantsætter er der næsten ikke grænser for hvad du kan komme af med. Hvis du ligger inde med gammelt designertøj- eller antikviteter, så er der en god chance for at han/hun med glæde vil tage over. 

Guld, Sølv og Ædelstene

Endnu vigtigere, hvis du ligger inde med nogle af de gamle metaller som guld, sølv eller bronze, så er der en god chance for at du kunne tjene gode penge på det. Sølv priser er eksempelvis en af de priser der som udgangspunkt næsten altid er den samme – og det er godt nyt for dig, hvis du ligger inde med meget gammelt sølvservice – for det kunne faktisk godt gå hen og redde julen. 

Selvom mange mennesker ikke tror det, så er sølv og guld stadig ufatteligt mange penge værd, og man behøver virkelig kke have meget af det, før man kan gå ud og købe nogle flotte julegaver til alle de mennesker som man nu engang holder så meget af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *